Марина Боржемська показала, як підросли її діти від боксера Узелкова

Марина Боржемська з дітьми знайшла тимчасовий прихисток в Ізраїлі
фото з відкритих джерел

З відомим спортсменом В'ячеславом Узєлковим телеведуча розлучилася кілька років тому

Фітнес-тренер та ведуча програми «Щасливі за сім днів» на СТБ Марина Боржемська на своїй сторінці в Інстаграм розмістила спільне фото зі своїми дітьми: 13-річним сином Робертом і семирічною Олівією.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Боржемська Марина (@uzelkova.marina)

«Моє натхнення і життя. Коли в мене запитують, що мене мотивує й надихає, вони – моя перша й найголовніша відповідь», – написала Боржемська.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча розповіла, як з початком російської агресії непросто складалися її стосунки з колишнім чоловіком – відомим боксером В'ячеславом Узєлковим, з яким розлучилася кілька років тому.

«Слава за кілька днів після початку війни зателефонував Роберту і запитав, чи все у нас гаразд. Потім подзвонив мені. Вперше після розлучення ми поговорили, як дорослі люди. Він був спокійний, спитав, чи мені потрібна допомога. Ми мешкаємо в одному районі. До війни він з дітьми бачився у свята, дуже рідко. Вони іноді листуються. Діти звикли бути без батька, і вони його не потребують. Слава каже, що я винна у цьому. Я, навпаки, деякий час виправдовувала його. Я казала дітям: Дайте йому час. Йому складно. У нього була сім'я, а раптово її не стало». Якась агресія щодо мене з його боку, їх лякає. Я сказала дітям, що вони повинні приймати та поважати батька таким, яким він є. Роберт сказав, що вже нема за що чіплятися. Діти попросили, щоб я більше не просила зустрічатися з ним», – каже Боржемська.

Марина не приховує, що зараз у її житті є чоловік: «Він розумний, мені є, про що з ним поговорити. Я почала частіше посміхатися. Діти кажуть, що у мене сяють очі». За словами телеведучої, її спілкування з колишнім чоловіком перервалося і навіть почали надходити погрози з його боку: «Я не могла спати вночі. Він мене переслідував своїми повідомленнями, залякував. Востаннє я йому сказала, що в нас новий закон про аб'юз і, якщо він мене ображатиме, я звертатимуся до поліції та суду. Зберегла скрині листування. Це його заспокоїло. Він зрозумів, що загубив. Все матеріальне ми йому віддали.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: