Марічка Падалко показала, як вражаюче змінилася за 20 років роботи на 1+1 (фото)

Марічка Падалко святкує ювілей
фото з відкритих джерел

Ведуча ТСН сьогодні святкує професійний ювілей

Телеведуча Марічка Падалко на своїй сторінці в соцмережі опублікувала свої знімки в телевізійній студії: теперешній та архівний – 20 років тому. А також повідомила, що сьогодні рівно 20 років відтоді, як вона працює на каналі 1+1.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

«2002 vs 2022. 20 років на 1+1. Дякую всім, хто поруч, і тим, хто по той бік екрану. Переможемо!» – підписала світлини Марічка.

ТСН пише, що шанувальники ведучої наробили їй компліментів та привітали зі святом: «Ви майже не змінилися! Пам'ятаю, як дивився «Марічкин кінозал», «Марічко, маєте навіть гарніший вигляд, ніж раніше», «Вітаю! Найкраща ведуча», «Ви зовсім не змінилися! Все така  гарна!».

Зазначимо, що Марічка Падалко прийшла працювати на канал 1+1 2002 року. Спочатку Марічка вела спортивні новини «Проспорт», від 2006 року – ведуча ТСН. Також була ведучою ранкового шоу «Сніданок з 1+1» у 2009-2010 роках. Пізніше вела рубрику «Матусин щоденник» у цій програмі. Також була ведучою програми «Марічкин кінозал», де розповідала дітям про мультфільми.

Раніше «Главком» писав, що інша відома журналістка та кума Марічки Падалко – Лідія Таран – вже не є телеведучою телеканалу «1+1».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: