Мадонна показала рідкісні фото з прийомними дітьми

Співачка з дітьми
фото з відкритих джерел

Співачка в родинному колі відсвяткувала день народження середньої дочки

Співачка Мадонна на честь дня народження прийомної дочки Чіфундо влаштувала вечірку у сімейному колі та оприлюднила фотографії в соцмережі.

Для вечірки будинок виконавиці прикрасили синіми та фіолетовими повітряними кульками, а також із сріблястих кульок у вигляді букв було викладено друге ім'я дівчини – Мерсі. На честь свята вся сім'я вбралася в одяг у чорній кольоровій гамі. Сама ж іменинниця, якій виповнилося 17 років, одягла чорну довгу сукню з квітчастим малюнком.

Нагадаємо, що співачка Мадонна виховує чотирьох названих дітей – сина Девіда Банду та доньок Чифундо Мерсі, Стеллу і Естер. Також виконавиця має двох біологічних дітей – доньку  Лурдес і сина Рокко.

Раніше «Главком» писав, що Мадонна підтримала своїх прийомних дочок, Мерсі та двійнят Стеллу та Естер, на їхньому виступі на фортепіанному концерті. Фотографіями та відео з виступу дочок співачка поділилася в Інстаграм.

Крім того, співачка опинилася в центрі уваги завдяки провокаційній футболці з лайливим написом на російській мові. Співачка сфотографувалася в розшитих паєтками міні-шортах, мереживному корсеті та чорній кофті, на якій великими білими літерами написано «п#зда». Українці розділилися в оцінках. «Пророкує, що чекає на Росію», «Може, у її світшоті якесь таємне передбачення зашифровано?», «Так, спойлер, що чекає на Росію» – пишуть одні коментатори. Однак інші радять співачці не довіряти «хорошим росіянам». На фото Мадонна позує поряд з російською активісткою, учасницею феміністської панк-групи Pussy Riot Надією Толоконніковою.

Читайте також: Телеведуча Олена-Крістіна Лебідь насмішила черговим дефіле у купальнику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: