Ліонель Мессі купив на подарунки колегам 35 золотих айфонів на $200 тисяч

фото з відкритих джерел

Так футболіст вирішив віддячити колегам команди, яка стала переможцем Чемпіонату світу з футболу

Після того, як капітан збірної Аргентини з футболу Ліонель Мессі був нагороджений званням «Найкращий гравець ФІФА», він вирішив віддячити колегам футбольної команди Аргентини, яка стала переможцем Чемпіонату світу з футболу. Ліонель Мессі подарував їм iPhone14 Pro з покриттям із 24-каратного золота. Про це повідомляє Hypebeast.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 𝗜𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 𝗚𝗢𝗟𝗗 (@idesigngold)

Подарунки вручили не лише гравцям, а й персоналу команди. Загалом Мессі замовив 35 смартфонів, вони коштували йому більш ніж $200 тисяч. Кожен телефон є персоналізованим, із іменем і номером гравця, емблемою збірної Аргентини з футболу та текстом «Чемпіони світу з футболу 2022». Дизайн розробила компанія iDesign Gold.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 𝗜𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 𝗚𝗢𝗟𝗗 (@idesigngold)

«Мессі сказав, що хоче зробити особливий подарунок для гравців та персоналу, щоб відсвяткувати цю приголомшливу перемогу, але він не хотів дарувати щось звичне на зразок годинника, тому я запропонував іменні золоті iPhone, і йому сподобалася ідея», – розповів гендиректор IDesign Gold Бен Лайонс.

Перемога на чемпіонаті світу в Катарі стала першою перемогою Аргентини з 1986 року, і, отже, першою для Мессі, який отримав «Золотий м’яч» за свою гру, додавши ще одну перлину в короні до своєї кар’єри, яка включає рекордні досягнення: сім нагород «Золотий м'яч» і шість європейських «Золотих бутс».

Читайте також: Відома блогерка закриває свій ютуб-канал після скандального інтерв’ю з вагнерівцем

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: