Леся Нікітюк на благодійній вечірці у подруги Еліни Світоліної в Монако засвітила зайве

На сторінці в Інстаграм Нікітюк показала свій образ, у якому відвідала захід
Фото: соцмережі Нікітюк

Телеведуча зізналася, що вперше за цей рік одягла вечірню сукню та підбори

Телеведуча та волонтерка Леся Нікітюк побувала в Монако на благодійному вечорі на підтримку України, який організувала її знаменита подруга, тенісистка Еліна Світоліна. Окрім телеведучої на заході були присутні Андрій Шевченко, Олег Скрипка, Тімур Мірошниченко взяли. Фотозвітом Нікітюк поділилася на своїй сторінці в соцмережі.

За словами Лесі Нікітюк, Еліна запросила друзів у Монако, аби зібрати кошти для своїх програм фонду і, що найголовніше, кошти на генератори для українських лікарень.

На сторінці в Інстаграм Нікітюк показала свій образ, у якому відвідала захід. Леся зізналася, що вперше за цей рік одягла вечірню сукню та підбори. Ведуча надала перевагу вбранню від одного з українських брендів. Леся виклала знімки з пікантним декольте та настільки високим розрізом, що деякі «деталі» тіла їй довелося прикривати рукою.

«Українські дизайнери найкращі, відчуваю, що сьогодні ця сукня теж братиме участь в благодійному аукціоні. Про сам вечір і суму вилучених коштів які підуть на допомогу Україні, розкажу пізніше. Біжу підтримати подругу Еліну Світоліну, яка все це організувала», –  написала Леся.

Пізніше ведуча повідомила, що під час благодійного вечора було зібрано 170 тисяч євро на підтримку України. Один з найдорожчих лотів благодійного ауцціону, що проходив від час вечірки, стала фліска з автографом президента Зеленського, за яку виручили 15 тисяч євро. Тим часом, «Главком» писав, що журналісти з'ясували, які бренди носить Зеленський та хто підбирає йому гардероб.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: