Королева подіуму Сінді Кроуфорд показала, як святкувала день народження

Ідеальний день народження – коли рідні люди поруч
фото з відкритих джерел

Модель зустріла 57-річчя в компанії коханого чоловіка та дітей

Американська супермодель Сінді Кроуфорд опублікувала у на своїй сторінці в Інстаграм відеоролик на честь дня народження, який відсвяткувала на днях. Королева подіуму показала, як пройшов святковий день та подякувала шанувальникам за привітання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cindy Crawford (@cindycrawford)

У короткому відео Сінді виглядала сяючою в білій сукні, яка майже торкалася підлоги. Модель кружляла на фоні білої стіни, на якій висів напис «happy b-day» із фольгованих кульок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cindy Crawford (@cindycrawford)

Ідеальний день народження – коли рідні люди поруч. Саме так святкувала Сінді Кроуфорд – поруч із коханим чоловіком Ренді Гербером та дітьми Каєю і Преслі. Син написав, що то був чудовий піца-вечір і ніщо не може бути кращим за вечір із близькими. Тоді як Ренді додав чуттєве архівне відео.

Раніше «Главком» писав, що Сінді Кроуфорд показала, як виглядає в звичайному житті та шокувала шанульників. Модель в соцмережі опублікувала короткий ролик із сауни. У кадрі вона топлес грайливо закручує волосся, очевидно, намагаючись уявити, як би вона виглядала, якби мала чубчик. Реакція передплатників була, очевидно, не такою, на яку розраховувала модель.

Читайте також: Тупий принц та дурна дружина. Меган Маркл з чоловіком потрапили до гучного скандалу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: