Королева Іспанії Летісія відвідала важливий захід у пастельних тонах (фото)

Міді молочного кольору королева Іспанії одягає не вперше
фото з відкритих джерел

На офіційний захід жінка одягла елегантне міді молочного кольору, обрамлене мереживними вставками

Королева Іспанії Летісія відвідала зустріч Фонду боротьби з наркозалежністю у Мадриді, де представила дослідження про відеоігри та молодь. Про візит королеви повідомляє видання Dailymail.

Для цього офіційного заходу жінка обрала елегантне міді молочного кольору з мереживними вставками по всій довжині від улюбленого бренду Massimo Dutti. Такий лук Летісія продемонструвала не вперше, він не потребував жодних доповнень і чудово підкреслював засмагу Летісії.

Королева Іспанії Летісія відвідала важливий захід у пастельних тонах (фото) фото 1

До сукні-сорочки з мереживними вставками та рукавами три чверті королева Летісія одягла пояс, підкресливши талію, а човники коричневого кольору вдало завершили стриманий ансамбль. Прості сережки та обручка італійської фірми Coreterno також були вдалим акцентом цього образу.

Королева Іспанії Летісія відвідала важливий захід у пастельних тонах (фото) фото 2

Додамо, що нещодавно елегантна 41-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США Дональда Трампа, продемонструвала вбрання, в якому вона була на весіллі наслідного принца Йорданії Хусейна та Раджви Аль-Саїф.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон вигуляла ідеальний весняний образ від улюбленого дизайнера. Також принц та принцеса Уельські поділилися фотографіями з королівського весілля.

Читайте також: Ручна вишивка та сталевий рукав. Дизайнер Фролов розповів про особливості костюмів для Tvorchi

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: