Колишня телеведуча «1+1» поділилася світлинами з чоловіком і трьома дітьми із США

Як словами Ровінської, вони з чоловіком прийняли рішення виїхати заради дітей
фото з відкритих джерел

Новий рік родина Стасі Ровінської зустріла у Нью-Йорку, куди вони виїхали у травні

Екстелеведуча телеканалу «1+1» та дочка путіністки Сніжани Єгорової Стася Ровінська поділилася сімейними світлинами з чоловіком та трьома дітьми. З початком повномасштабного вторгнення Ровінська виїхала з родиною до Америки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sia Rovinska (@sia_rovinska)

«В найтемніші хвилини, лише ті, хто поруч з нами здатні освітити усе довкола, дуже вдячна за людей в моєму житті»,  – написала Анастасія.

Новий рік родина Стасі зустріла у Нью-Йорку, куди вони виїхали у травні 2022 року. Як пояснила Ровінська, вони з чоловіком прийняли таке рішення заради їхніх дітей. І додала, що це не еміграція, а тимчасовий переїзд.

Зі своєю матір’ю Стася не спілкується. Раніше вона розповідала журналістам, що погіршення стосунків відбулося задовго до того, як телеведуча Єгорова «перефарбувалася» і стала строчити ганебні пасквилі про Україну. Також Стася додала, що після розриву стосунків із матір'ю, яка підтримує президента РФ, їй стало «легше дихати».

Переїхавши в США, Ровінська показала суворий побут її сім’ї в орендованій квартирі. За словами Стасі, квартира дісталася їм порожньою. Купили надувні матраци, щоб було де спати. Якийсь час їли вони на валізі, оскільки столу не було. При цьому Ровінська зазначила, що поступово вони облаштовують квартиру.

Читайте також: Ані Лорак згадала про найголовніше, що має в Україні: Ховався у підвалі під звуки бомб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: