Колишня солістка «ВІА Гри» Седокова показала дочку, котру в неї відсудив батько дівчини

Седокова з молодшою донькою
фото з відкритих джерел

Раніше публікувати її фотографії колишній чоловік співачці забороняв

Колишня солістка групи «ВІА Гра» Ганна Седокова, котра має український паспорт, але мовчить про війну в рідній країні, тим часом дуже балакуча в іншій темі – співачка не стомлюється розповідати шанувальникам про своє особисте життя.

Цього разу Седокова опублікувала в інстаграмі фотографії зі своїми дітьми, у тому числі і з молодшою дочкою Монікою. Раніше публікувати її фотографії у мережі співачці забороняв колишній чоловік Максим Чернявський, який є батьком дівчинки та її офіційним опікуном.

Вже довгий час за рішенням суду дівчинка разом із батьком та бабусею живе у Лос-Анджелесі, а з матір'ю могла бачиться лише на канікулах чи у вихідні. Крім того, співачці було заборонено публікувати фотографії з Монікою у соцмережах, а також робити з неї публічну особу. З Максимом Чернявським Седокова розлучилася у 2013 році.

На честь свого 40-річчя Седокова, однак, опублікувала кадри з усіма своїми дітьми. «На фото моя доросла дочка Моніка. Така красива, мудра і весела. І нехай наша історія теж стане надією та історією про те, як навіть після найсильнішої бурі все заспокоюється і виходить сонце. Що можна жити у мирі та злагоді, навіть після самих складних ситуацій. Можна і потрібно», – підписала фото.

Раніше «Главком» писав, що зрадниця Седокова зробила собі на ювілей дивний подарунок: артистка прогулялася вулицями Парижа у бікіні.

У соцмережах Ганна виклала ролик, у якому вона крокує бруківкою на тлі Ейфелевої вежі в леопардовій шубі і в купальнику. Хутряне пальто час від часу розгортається на ходу, оголюючи принади співачки.

«З днем народження найсильнішу дівчину, яку я тільки знаю, – мене. Якщо мене запитають, про що я зараз шкодую, то скажу – про те, що не дозволяла собі багато чого. Не дозволяла відчувати, не дозволяла жити. Жила так, як пристойно. Хоча, скажімо прямо, у мене не завжди виходило. Нині я живу так, як відчуваю. Усім ніколи не сподобаєшся, а собі обов'язково потрібно», – підписала відеоролик Седокова.

Також співачка зізналася, що в минулому заробляла гроші у стриптиз-клубі, куди влаштувалася, вступивши до вишу. Седокова навчалася на платному відділенні у Київському національному університеті культури та мистецтва та не хотіла «сидіти на шиї у матері». До стриптиз-клубу, за словами артистки, її взяли ведучою шоу-програми «Жіночий день». Седокова виходила на сцену та оголошувала номери стриптизерів.

Читайте також: Деградує на очах. Регіну Тодоренко висміяли за вульгарний танець на приватній вечірці

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: