Колишній прем'єр-міністр Гройсман змінився до невпізнаності

Якщо не підписувати фото, то Володимира Гройсмана можна і не пізнати
Фото: соцмережі Гройсмана

Володимир Гройсман після феноменального схуднення відростив бороду на вуса

Колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці в Інстаграм опублікував пост, в якому розповів про виступ на одному з закордонних форумів. Підписників політика вразило фото, яким Гройсман проілюстрував допис: 44-річний стрункий Володимир Борисович відростив бороду й вуса.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volodymyr Groysman (@volodymyrgroysman)

Спеціалісти, які на прохання журналістів оцінили зовнішній вигляд колишнього прем'єра, вважають, що той схуд приблизно на 25 кілограмів. Володимир Гройсман почав «танути на очах» три роки тому. Запевняє, що не дотримувався жодних дієт і не працював з дієтологами, а просто взяв себе в руки та почав харчуватися з певними обмеженнями.

«По-перше, у мене немає ніяких дієтологів, я не застосовував жодних медичних речей абсолютно. Я просто взяв себе в руки. Я загалом виступаю категорично проти дієт. Вважаю, якщо ти сідаєш на дієту, то потім ти з неї сходиш. А якщо ти з неї сходиш, то все – ти починаєш знову набирати вагу», – розповідає Гройсман.

Відтак, він рекомендує взяти себе в руки та побудувати для себе прийнятний раціон.

«До прикладу, я дуже люблю картоплю, але я її не їм, тому що так для себе вирішив. Також я почав їсти якомога менше хліба. Ти маєш визначити для себе прийнятний раціон, якого би тобі вистачало та який би був достатнім для того, щоби привести вагу в норму, – це перша позиція. І друга позиція – це фізичні навантаження, тобто людина має рухатися, для того щоб почуватися нормально», – ділиться секретами Володимир Горойсман.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: