Кличко готує другу книгу своїх смішних цитат

Мер столиці розмістив в ФБ фото з братом у футболках з написом: «Вистояти – це не впасти»
Фото: ФБ Кличка

До першої книжки увійшли 16 каламбурів Кличка, які він озвучував під час різних брифінгів та офіційних заходів

Очільник Києва Віталій Кличко, який два роки ому видав ілюстровану книжку своїх смішних цитат, схоже готує другий том висловів. На своїй сторінці у Фейсбук мер столиці розмістив фото зі своїм братом у футболках з написом: «Вистояти – це не впасти». Світлина коротко підписана: «Готую вислови в наступну книжку».

Нагадаємо, до першої книжки увійшли 16 відомих каламбурів Кличка, які він озвучував під час різних брифінгів та офіційних заходів. За словами мера, книга була видана невеликим тиражом у 3000 екземплярів у подарунковому варіанті. Кличко запевняв, що видав її своїм коштом. Частину тиражу продавали, а отримані кошти спрямували до благодійного фонду «Майбутній Київ». На презентації автор зазначав, що при нагоді може подарувати книжку президенту. Водночас додавав, що, якщо Володимир Зеленський надумає видати книгу, то вона смішною не буде. Сам же Кличко обіцяв не спинятися і видати ще не одну книгу своїх мемів.

Раніше «Главком» писав, що брат Віталія Кличка – знаменитий боксер Володимир Кличко розкритикував скандальну музичного продюсера Дітера Болена, якого українці знають як колишнього учасника гурту Modern Talking. Музикант поставив під сумнів санкції проти режиму Путіна і назвав заходи уряду Німеччини щодо боротьби з енергетичною кризою «викрутасами». «Вам, Дітере Болен, байдуже, що в нашій країні гинуть люди? Хіба вас не хвилює, що Путін хоче знищити нашу країну? – написав Кличко. – Як ви взагалі можете думати про те, щоб надалі співпрацювати з цією країною?».

Також у своєму дописі Кличко закликав виступати проти тих, хто «піддається російській пропаганді». Попросив не забувати про те, що триває війна, і допомагати Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: