Кім Кардаш'ян знялася з оголеною дупою на тлі прапора США

Кім Кардаш'ян
фото из открытых источников

Нова фотосесія блогерки набула великого резонансу

Кім Кардаш'ян з'явилася на обкладинці вересневого номера журналу Interview. На титульному кадрі вона майже повторює свій знаменитий знімок із обкладинки журналу Paper у 2014 році – тоді вона теж позувала з оголеними сідницями. Автором нової фотосесії стала популярний фотограф Надя Лі Коен – зйомка пройшла на тлі прапора США, оскільки, на думку авторів, Кім втілює американську мрію.

Кардаш'ян також відповіла на кілька питань і розповіла, зокрема про свою сором'язливість: «У мене проблема із впевненістю в собі. Я завжди була схильна до самознищення, я соромлюся, якщо справа доходить до того, що треба розповідати про себе, описувати себе. У мене також є проблеми з тим, щоб говорити людям «ні». Тому я ненавиджу, коли люди просять мене про щось».

Останнім часом зірка дуже схудла, в розмові з журналістами вона підкреслила, що почувається добре – переважно завдяки правильному харчуванню та спорту. «Я справді дбаю про себе. Я тренуюся і їм якнайбільше рослинної їжі. Приміром, на сніданок роблю смузі-боул. Просто зі свіжим кокосом та свіжими фруктами, такими як банани, персики, манго, потім додаю туди протеїн та мюслі. А потім п'ю гарячий чай із мигдальним молоком. Я не ідеальна, але це спосіб життя. Останнім часом я почуваюся дуже добре», – зізналася Кім.

Нова фотосесія Кардаш’ян набула великого резонансу. У соцмережах зазначають, що на знімках знаменита блогерка виглядає невпізнанною.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: