Кім Кардашьян показала розкішний автопарк: скільки коштують машини і чому всі сірі

Автомобілі Кім практично не відрізнялися один від одного кольоровою гамою
фото з відкритих джерел

Знаменита блогерка підібрала колір своїх машин під інтер'єр у маєтку

Автопарк американської акторки та блогерки Кім Кардаш'ян загальною вартістю 2,1 млн доларів був помічений біля її особняка недалеко від Лос-Анджелеса. На території маєтку проводяться масштабні ландшафтні роботи, під час яких будівельники звільнили гараж та вивезли автомобілі на прибудинкову територію, де їх помітили папараці.

Автомобілі Кім практично не відрізнялися один від одного кольоровою гамою, тому що майже всі вони були сріблястими.

Отже, автопарк Кім (точніше, кількість, яка потрапила в поле зору папараці), налічує: кастомний позашляховик Mercedes-Maybach GLS 600 сріблястого кольору вартістю 250 тисяч доларів, поряд з ним такого ж кольору і теж позашляховик – Cadillac Escalade 2023 за 20. Далі був припаркований модифікований спортивний Lamborghini Urus 2022 року випуску з рекордною вартістю 400 тисяч доларів і V-подібним чорним малюнком на капоті, а потім - виготовлений на замовлення Maybach S580 2022 за 250 тисяч, що, за даними Daily Mail, перевищує середній рік дохід американських сімей у 2021 році втричі.

Кім безперечно подобається підбирати пару своїм автомобілям, так як деякі моделі машин виявилися абсолютно однаковими. Слідом за «майбахом» припарковано другий Cadillac Escalade 2023 року ще за 200 тисяч і два ідентичні один одному Range Rover Autobiography загальною вартістю 400 тисяч доларів. Наприкінці, напевно, однією з найдорожчих паркувань у світі стояв (знову сріблястий) Rolls-Royce Ghost 2022 року випуску вартістю 400 тисяч доларів. На останньому автомобілі, до речі, Кім їздить найрідше, хоча вона придбала його спеціально для поїздок старшого сина Сейнтана на футбольні матчі.

Кардашян відповідально ставиться до вибору відтінків автомобілів. Незважаючи на те, що звичайній людині всі машини можуть здатися просто сірими, для того щоб досягти ідеального «сірого» кольору тільки на моделях Ghost, Maybach S580 і Lamborghini, Кім витратила близько 100 тисяч доларів. Колірна гама автопарку блогерки підібнана під інтер'єр у маєтку вартістю 60 млн доларів.

Читайте також: Мільярдера Боба Лі зарізали на вулиці в США: просив допомоги, але його проігнорували

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: