Кейт Міддлтон публічно втерла носа принцу Вільяму

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Принцеса обігнала свого чоловіка в імпровізованому змаганні

Принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали Уельс, щоб відсвяткувати національне свято – День Святого Давида. У ході візиту подружжя побували в розважальному центрі Aberavon, де встигли позмагатися один з одним у коротких перегонах на велотренажерах. На подив багатьох, одягнена в довгу спідницю Кейт змогла дати фору чоловікові і, не знімаючи підборів, обігнала його в імпровізованому змаганні.

Спочатку принц Вільям звернув увагу на чорне замшеве взуття від Gianvito Rossi своєї дружини, натякаючи, що крутити педалі все ж таки краще в кросівках. Однак Міддлтон це зауваження лише розсмішило. Після перемоги вона радісно заплескала в долоні.

Це не вперше, коли Кейт Міддлтон демонструє чудову фізичну підготовку. Раніше вона грала у волейбол у туфлях на підборах і брала участь у хокейному матчі у пальті від Alexander McQueen.

Раніше «Главком» писав, що король Чарльз вигнав принца Гаррі з родиною з їх будинку у Великій Британії. Особняк Frogmore, який вони відремонтували за заявленою вартістю 2,4 мільйона фунтів стерлінгів ($2,9 млн), у маєтку Віндзор був весільним подарунком від покійної королеви Єлизавети II у 2018 році. Тепер його запропонували принцу Ендрю, братові короля.

Букінгемський палац надіслав повідомлення про виселення герцогу та герцогині Сассекським через кілька днів після того, як вийшла скандальна книга Гаррі «Запасний». Замість них туди має вселитися принц Ендрю. Парі не запропонували альтернативну резиденцію. Наразі Гаррі та Меган планують відправку речей із британського котеджу до Каліфорнії, де нині мешкають.

Читайте також: Шокуючі кадри. В мережі завірусилося відео, як голлівудська зірка «набирає» 270 кг для ролі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: