Катерина Осадча знялася у куртці на голе тіло і заробила мільйон гривен

Катерина Осадча
фото з відкритих джерел

Телеведуча збирає гроші для покупки будинку родині, яка виховує 10 дітей

Телеведуча Катерина Осадча, яка на днях відсвяткувала день народження, оголосила благодійний збір для покупки будинку родині, яка виховує 10 дітей. Задля цього Осадча згадала своє модельне минуле та знялася у стильній фотосесії у патріотичних вбраннях від українських дизайнерів. Кожна річ була створена ексклюзивно у єдиному екземплярі і буде розіграна серед тих, хто задонатить від 100 грн і більше для будинку для багатодітної родини, повідомляє ТСН.

«Разом з українськими дизайнерами ми в мій день народження зробили благодійний дроп із семи унікальних речей. Протягом місяця ми будемо розігрувати ці речі серед тих, хто зробив внесок 100 гривень і більше. Важлива умова – донат не має бути анонімним, адже так ми вас не знайдемо», – розповіла Осадча.

У колекції представлені вбрання від українських дизайнерів: Іван Фролов, Лілія Пустовіт, Олена Рева, Ельвіра Гасанова, Руслан Багінський, Юлія Магдич, Артур Кулаковський. Як розповіла Катерина, за перший день їй вже вдалося зібрати один мільйон гривень, ще залишилося зібрати два.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: