«Європейські ігри-2023». Презентовано парадну форму для української збірної (фото)

Дизайнер хотів створити форму в стилі мінімалізму
фото: OlympicUA/Instagram

FROLOV працював над переможним вбранням Джамали на «Євробаченні-2016»

Український дизайнер Іван Фролов, який створював образи TVORCHI для «Євробачення-2023», випустив колекцію парадного одягу для Національної збірної команди України на Європейських іграх-2023.

На сторінці OlympicUA в Instagram спортсмени показали різні варіації парадних та спортивних костюмів від FROLOV.

Комплект парадної форми для чоловіків  складається з блакитного поло або футболки з чорними рукавами, що має жовту та блакитну блискавки та чорні штани. А жіночий комплект має блакитно-чорну футболку, чорний пояс та блакитну спідницю-брюки. Додатковий аксесуар – шовкова хустка із принтами з українською символікою, її придумав український художник Вова Воротньов.

Основним елементом нової форми української збірної є ключовий символ бренду FROLOV – анатомічне жовто-блакитне серце, доповнене картою України.

«Нам було важливо створити витриману парадну форму. Серця на формі виконані в чотирьох техніках, включаючи аплікацію, гладь, татамі та стібкові шви. На змаганнях у різних країнах світу наші спортсмени завжди мають Україну в серці, і головною метою для нас стало яскраво це відобразити», – розповів дизайнер.

Цікаво, що Іван Фролов професійно займається створенням одягу з підліткового віку. У 2015 році заснував свій бренд FROLOV. Він став наймолодшим українським дизайнером, який взяв участь в Ukrainian Fashion Week. Сьогодні його знають не лише в Україні, а й у всьому світі.

Нагадаємо, що український бренд FROLOV створив переможне вбрання Джамали на «Євробаченні-2016», а також став автором червоної сукні для Тіни Кароль, в якій вона виступила у фіналі «Євробачення-2023».

Додамо, що дизайнер Фролов розповів про особливості костюмів для Tvorchi.

Читайте також: Дизайнерка, яка одягає Зеленську, розповіла, як та обирає вбрання: В неї інше життя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: