Ігор Кондратюк показав, як виглядає сімейний склеп, де похований Кузьма Скрябін (фото)

фото з відкритих джерел

Андрію Кузьменку було лише 46 років, коли його не стало

Вісім років тому у трагічній ДТП загинув лідер гурту «Скрябін» Кузьма Скрябін. Андрію Кузьменку було лише 46 років. Аварія сталася під Кривим Рогом, позашляховик Кузьми зіштовхнувся з вантажівкою. Від отриманих травм музикант загинув на місці.

Зазвичай в ці дні особливо багато пишуть про Андрія Кузьменка – згадують його рідні, друзі, шанувальники. Продюсер Ігор Кондратюк на своїй сторінці в Інстаграм, показав, як нині виглядає місце захоронення музиканта, який після смерті став легендарним.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ігор Кондратюк Igor Kondratiuk (@kondratiuk_official)

«Це могила Андрія Кузьменка на цвинтарі у Брюховичах біля Львова. Уперше відвідав її у травні цього року. Великий сімейний склеп, у якому наразі є лише одне поховання. Завжди живі квіти. При мені кілька осіб буквально на пару хвилин забігли, поставили квіти, перехрестилися і побігли. Пам'ятаємо, сумуємо, слухаємо», – написав він.

З того часу, як Андрія не стало, армія його шанувальників знайшла чимало символів-попереджень та зловісних пророцтв у його ж піснях та висловлюваннях. У день загибелі Кузьми на офіційній сторінці групи «Скрябін» у Фейсбук з'явився запис: «Це мали бути слова нової пісні. Для нового альбому: Ну і чому завжди так, що життя нас відпускає. Часто зовсім не так, як ми самі того бажаємо. І чекаємо на знак, ні на грам не помічаємо. Як самі собі до краю прірви підпускаємо». З цією композицією Кузьма так і не встиг доїхати до студії звукозапису. Зате рівно за 9 днів до страшної автокатастрофи встиг представити шанувальникам пісню «Кінець фільму». Від її приспіву стає страшно: «А зараз уже кінець траси. Машину біля гаража, квасити. А зараз уже кінець... А зараз уже кінець фільму... А зараз уже кінець». «Главком» розповідав, які містичні історії згадала дружина музиканта, розповідаючи про нього в нещодавньому інтерв'ю.  

Читайте також: У сім’ї знаменитої фехтувальниці Ольги Харлан сталося горе

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: