Голлівудська зірка Мілла Йовович показала свою розкішну маму-українку

фото з відкритих джерел

72-річна Галина Логінова – була акторкою кіностудії ім. Довженка

Голлівудська акторка Мілла Йовович на своїй сторінці в соцмережі привітала маму зі святом – в більшості країн планети свято мам святкується у другу неділю травня. Мілла розмістила в соцмережі серію знімків 72-річною акторки Галини Логінової.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Milla Jovovich (@millajovovich)

«Завжди така сильна, жінка, котра зробила мене такою, якою я є сьогодні. Така жорстка і працьовита жінка, вона навчила мене цінувати сім'ю і допомогла зрозуміти, якою мамою я хочу стати. Вона пожертвувала одним із найприголомшливіших талантів свого покоління, щоб привезти мене в Америку, за що я завжди буду вдячна», – написала акторка про свою матір.

Галина Логінова – родом з України. Була акторкою кіностудії ім. Довженка. Знялась у фільмах: «Багато галасу даремно», «Товариш бригада», «Блакитний патруль», «Літо в Журавлиному», «Тіні зникають опівдні», «Пробивна людина», «Казка як казка», «Мільйони Ферфакса. Зустріла в Києві майбутнього чоловіка Богдана (Богі) Йововича, який вчився в Київському медичному інституті, за якого вийшла заміж. Дочка Мілла народилася в 1975 році в Києві. Згодом Галина Логінова емігрувала разом із дочкою в США, де Мілла стала знаменитою акторкою. Першу роль у кіно вона зіграла у 13 років.

Раніше «Главком» писав, що Настя Каменських, Катя Осадча, Ольга Сумська та інші зірки розповіли про своїх мам на честь свята.

Читайте також: Джамала розповіла, як вдалося зі сцени Євробачення вигукнути на весь світ «Слава Україні!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: