Дженніфер Лоуренс грубо порушила дрес-код Каннського кінофестивалю

фото з відкритих джерел

Акторка з'явилася перед камерами в зручних пляжних сланцях замість туфель на підборах

Голлівудська зірка Дженніфер Лоуренс на червону доріжку Каннського кінофестивалю вийшла в розкішній сукні та зручних пляжних сланців замість туфель на підборах. Папараці відловили акторку, яка порушила дрес-код.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 50 minutes inside (@50inside)

Артистка з'явилася на прем'єрі документального фільму «Хліб та троянди», що відбулася на Каннському кінофестивалі. Зірка є продюсером стрічки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @glamfendi

Для червоної доріжки Лоуренс обрала розкішну червону сукню на тонких бретельках з пишною спідницею і шаллю на руках. Гламурну нотку образу надало розкішне кольє з діамантами. Проте найбільше уваги публіки привернула взуття зірки. Лоуренс грубо порушила протокол подібних світських заходів, з'явившись на доріжці замість витончених човників на шпильці у простих сланцях на плоскій підошві. Під сукнею цього було не видно, але папараці зафіксували модне порушення, коли актриса спускалася сходами і підняла поділ спідниці.

До цього актриса не раз опинялася у курйозних ситуаціях. Вона спіткнулася на шляху до отримання свого «Оскара» за найкращу жіночу роль у 2013 році. Дівчина так засмутилася, що у розпачі обхопила голову руками. Наступного року вона впала на підлогу, проходячи килимовою доріжкою іншого світського рауту. Через два роки спіткнулася і втратила взуття, коли покидала вечерю в Лондоні, присвячену виходу її фільму «Мій хлопець – псих», – повідомляє Daily Mail.

Читайте також: Епатажна Джулія Фокс прийшла на вечірку в Каннах в прозорому топі та без білизни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: