Дженніфер Еністон знялася у провокативній фотосесії та розповіла, як її «поїзд пішов»

Дженніфер Еністон на обкладинці нового номера журналу Allure
фото з відкритих джерел

Еністон зізналася, що роками намагалася завагітніти

Голівудська акторка Дженніфер Еністон стала героїнею нового номера журналу Allure. В інтерв'ю вона докладно розповіла про свої спроби завагітніти та знялася в провокативній фотосесії.

«У свої 30-40 років я пережила дуже важкий період. Я намагалася завагітніти. Це був складний шлях для мене. Всі ці роки, роки та роки спекуляцій. Це було справді важко. Я проходила ЕКО, пила китайські чаї, що завгодно. Я все віддала б, якби хтось сказав мені: «Заморозь свої яйцеклітини. Зроби собі ласку». Ви просто не думаєте про це. І ось я тут, поїзд пішов», – каже Еністон.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Еністон, чия бездітність завжди була в центрі уваги преси, також прокоментувала різні чутки, які на цю тему постійно обговорювалися: «Не дай бог жінка успішна і не народить дитину. Нібито причина, через яку мій чоловік пішов від мене, чому ми розлучилися і розірвали наш шлюб, полягала в тому, що я не народила йому дитину. Абсолютна брехня! На даний момент мені нема чого приховувати».

Актриса несподівано зізналася, що вона на «ви» зі світом інтернету та соцмереж: «Я ненавиджу соціальні мережі. Я в них не розбираюся. Для мене це тортури. Причина, через яку я прийшла в Інстаграм – запуск моєї б'юті-лінії».

Еністон також додала, що соцмережі змушують дівчат та жінок комплексувати через зовнішність та нескінченно порівнювати себе з іншими: «Я почуваюся сьогодні набагато краще, ніж почувала себе у свої 20 або 30 років, або навіть у свої 40 років. Нам потрібно було перестати говорити самим собі гидоту. Вам одного разу виповниться 65, і ви подумаєте, що в 53 роки ви виглядали до біса здорово».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: