Джекман зворушливо привітав з днем народження дружину, яка старша від нього на 13 років

Подружня пара довела своїм шлюбом, що вік – це не що інше, як цифра
фото з відкритих джерел

Г'ю Джекман з Деборрою Лі-Фернесс разом 28 років

Голлівудський актор Г'ю Джекман привітав свою дружину з 67-річчям, опублікувавши спільне фото на своїй сторінці в Інстаграм. Подружжя разом вже 28 років.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hugh Jackman (@thehughjackman)

«З днем народження мою незвичайну дружину. Я відзначаю цей день з тобою 28-й раз. Ти навчила мене багатьом речам, у тому числі, як святкувати. Святкуйте життя, сім'ю,  дружбу та кохання. Твоє світло та радість запалюють все навколо тебе! Я гріюся в цьому сяйві щодня. Я кохаю тебе», - написав актор.

Пара познайомилася на зйомках австралійського телешоу Correlli у 1995 році, одружилися в квітні 1996 року. Переїхавши в США на початку 2000-х, Деборра-Лі та Г'ю усиновили двох дітей – сина Оскара і доньку Аву. Хоча Фернес на 13 років старше чоловіка, вони довели своїм міцним шлюбом, що вік – це не що інше, як цифра.

Раніше «Главком» писав, що Г'ю Джекман у свій день народження отримав подарунок від друга – семирічного українця Кості, котрий після повномасштабного вторгнення РФ в Україну виїхав за кордон. Фото Кості з малюнком, на якому зображено Росомаху, актор розмістив на своїй сторінці в соцмережі.

Х'ю Джекман познайомився з Костею, який був змушений покинути свій будинок через війну Росії проти України, весною. Хлопчик знаходився в центрі Unicef ​​Blue Dot під захистом волонтерів з організації Unicef. Костя є затятим шанувальником героя Джекмана Росомахи із серії фільмів «Люди Ікс». А волонтери організували хлопчику зустріч із кумиром.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: