Джамала одним словом описала шість років свого подружнього життя

Джамала з чоловіком
фото з відкритих джерел

Виконавиця привітала чоловіка з річнецею весілля

Співачка Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов у шлюбі шість років. Виконавиця привітала чоловіка з річнецею весілля та поділилася архівними фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

«Sevem (у перекладі з кримськотатарської «кохаю»)», – лаконічно підписала світлини артистка.

Зі своїм майбутнім чоловіком Джа познайомилася на одній із зустрічей кримських татар. Поговоривши, вони одразу зрозуміли, що підходять одне одному. Джамала в одному з інтервю зізналася, що хлопець їй так сподобвся, що вона сама запросила його на побачення: «Вже наступного дня я запропонувала йому піти в кіно. Відчувала, йому буде важко зробити перший крок, тому написала повідомлення. Ми пішли на один з фільмів вечора французького кіно. Пам’ятаю, стрічка була жахливою. Тож ми втекли, пили каву і знову поринули в розмови».

За товариськими стосунками минув ще рік, і одного дня Бекір нарешті вирішив остаточно підкорити серце Джамали: «Він зателефонував мені, попросивши подивитися у вікно. Я помітила, як він із сусіднього будинку махає мені рукою з ліхтариком. Бекір спеціально зняв квартиру з другом, аби бути мені сусідом. Так, йому вдалося з новою хвилею увірватися в моє життя».

У 2017 році Джамала та Бекір одружилися, а через рік у них народився первісток. Другу дитину співачка народила 20 червня 2020 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: