Дружина Алека Болдвіна поділилася «невдалим» фото своєї величезної родини

Дружина Болдвіна: Щасливого Дня подяки від нашого епічного невдалого фото до, можливо, вашого
фото з відкритих джерел

У зіркових батьків підростають семеро дітей

Дружина голлівудського актора Алека Болдвіна, Гіларія, поділилася світлиною, яку велика родина зробила за святковою вечерею до Дня подяки. Фото з'явилося на сторінці багатодітної мами.

Дружина голлівудскої зірки попередила шанувальників, що фото, на її погляд, невдале: кожен із членів родини робить усе, що завгодно, але не позує фотографу. Підписники Гуларії їй заперечують. Мовляв, знімок дуже живий та атмосферний.

«Щасливого Дня подяки від нашого епічного невдалого фото до, можливо, вашого. Наша любов та подяка усім вам за те, що ви є чарівними силами світла у нашому житті», – написала дружина Болдвіна.

Раніше «Главком» розповідав, як Гіларія Болдуїн святкувала день свого народження. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому знята разом із чоловіком та дітьми навколо торта із запаленими свічками. «Я сказала їм – якщо хочете торт, доведеться або дивитися в об'єктив камери, або з любов'ю дивитися на мене. Марилу вибрала камеру. Алек торт не отримає. От і 38. Люблю вас усіх», – підписала іменинниця публікацію.

У зіркових батьків семеро спільних дітей: 9-річну Кармен, 7-річного Рафаеля, 6-річного Леонардо, 4-річного Ромео, дворічного Едуардо, 1-річну Люсію та новонароджену Іларію. У Болдвіна є 26-річна донька Айрленд від Кім Бесінгер.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: