Донька зірки «Квартала 95» Олени Кравець роздяглася для фотосесії: мама відреагувала

Мама дівчини прокоментувала знімки  з гумором
фото з відкритих джерел

Авторкою фотосесії виступила співачка Марта Адамчук

Донька Олени Кравець, 19-річна Марія на своїй сторінці в соцмережі поділилася кадрами з нещодавньої фотосесії, яка відбувалася в Києві. На знімках дочка відомої акторки позує топлес, прикривши груди руками. «Частина перша», – коротко прокоментувала фото Марія. Також дівчина написала, що авторкою фотосесії виступила колега її мами за Жіночим Кварталом, співачка Марта Адамчук.

Мама дівчини прокоментувала знімки  з гумором: «Тепер я розумію, що не їхати з тобою на ці знімання, – було правильним рішенням. Так, моя крихітко?».

Раніше «Главком» писав, що старша дочка Олени Кравець «українізувала» свої тату. На правій руці дівчини було зображено «танцюй». Тепер це слово красується українською – «танцюй». Крім того, Маша зробила на зап'ясті татуювання у вигляді українського тризубця.

Також дівчина поділилася у соцмережі своїм фото 8-річної давнини, де зображено з українськими прапорами на щоках. Цей кадр Кравець-молодша супроводжувала патріотичним підписом: «Цієї фотографії 8 років. За цей час змінилося багато, але любов і віра в ці два кольори на моєму дитячому обличчі з кожним роком ставали тільки міцнішими. Нині вони досягли максимального рівня, але не лише у мене, а й у громадян усієї України. Тепер і весь світ так само небайдужий до них. Весь світ із нами! Ми обов'язково переможемо! Україна єдина! Незалежна! Непереможна! Слава Україні!».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: