Донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі поголила голову

фото з відкритих джерел

Шайло сфотографівали папараці, коли дівчина виходила з магазину

Донька голлівудських акторів Бреда Пітта і Анджеліни Джолі повністю змінила імідж, чим наполохала шанувальників знаменитих батьків.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Як повідомляє американська преса, фото дівчинки було зроблена в Каліфорнії. Один з фотографіф примітив в аеропорту Андженіну Джолі, яка чекала рейс до Італії. Прослідкував за нею та направив на її дочку, яка ймовірно приїхала провести маму. 16-річна дівчина засвітилася поблизу аеропорту за кермом автомобіля. Нещодавно преса писала, що дівчина отримала водійські права.

Шайло сфотографівали папараці, коли дівчина виходила з магазину. Судячи з фото, Шайло поголила голову, нині вона дуже коротке волосся. Прихильники доньки знаменитого подружжя почали підозрювати, що Шайло знову почне одягатися, як хлопець.

Як відомо, в дитинстві Шайло одягала хлопчачий одяг, стригла коротко волосся та просила називати її Джоном. Подейкують, у 12 років дівчина почала приймати гормони. Однак згодом Шайло передумала змінювати стать, відростила волосся, почала одягати елегантні суконьки та робити макіяж.

Читайте також: Відео Білик із колишнім чоловіком у Празі наробило галасу у соцмережах

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: