Дочка Ющенка показала рідкісне фото трьох своїх дорослих дітей

Віталіна Ющенко – мама трьох дітей
фото з відкритих джерел

Віталіна Ющенко привітала українських мам зі святом

Дочка третього президента України Віктора Ющенка Віталіна на своїй сторінці в соцмережі привітала привітала українок з днем матері та виклала в соцмережу рідкісне фото трьох своїх дітей.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vitalina Yushchenko (@vitalinayushchenko)

«Вітаю всіх матусь з Днем! Нехай це зворушливе і тепле свято ознаменується поблажливо всміхаючись, радістю і добром. Бажаю кожній мамі на світі – тільки кращого. Здоров'я, міцної сім'ї, надійності та впевненості, достатку і гордості за своїх діток. Щастя в ваші люблячі очі й миру в серці!» – підписала Віталіна фото.

Влітку минулого року Віталіна розповідала, що її син потайки подав документи до університету Шевченка та отримав схвальну відповідь. Мамі б радіти, але вона відчуває змішані почуття: Віктор Ющенко-молодший мав вчитися в Канаді. І з початком повномасштабного вторгнення поїхав за кордон, а потім потайки від батьків повернувся в Україну.

«Друзі моїх батьків із Канади, з якими нас пов'язує давня дружба, запропонували Віктору прилетіти до Торонто на навчання. Звичайно, ми довго не думали, сіли в машину і поїхали до Відня, щоби відправити Віктора на навчання. Віктор уже у Торонто! Дякуємо рідним людям за допомогу та підтримку у ці важкі для кожної української родини дні», – писала в соцмережі  Віталіна Ющенко. За словами дочки колишнього президента, для неї стало шоком, що син потай від неї подав документи до українського університету: «Я щаслива і плачу, бо сама дізналася про це лиш декілька днів тому. Син дуже тужив за Україною, рідною домівкою, рідними і хотів повернутися. Він потайки подав документи на вступ до університету Шевченка і отримав позитивну відповідь. Прилетів декілька днів тому, що стало для мене повним шоком. І ви знаєте, я щаслива, що все так сталося. Я думала лише про його безпеку, а він – про своє майбутнє у рідній країні».

Раніше «Главком» писав, що дочка Ющенка «здала» батька: тренує бойових бджіл у власній біолабораторії.

Читайте також: Каменських, Осадча, Сумська та інші зірки розповіли про своїх мам на честь свята

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: