Дитинство складно назвати нормальним. Дочка Мадонни дала нове інтерв'ю  

фото з відкритих джерел

Коли йдеться про Мадонну, Лурдес стає обережнішим у висловлюваннях

Лурдес Леон стала героїнею публікації видання The Cut, де її представляють як модель, хореографа, танцівницю і, з недавніх пір, співачку – 26-річну дочку Мадонни випустила свій перший кліп під сценічним ім'ям Lolahol. У кліпі Лурдес, яка відома своєю епатажною поведінкою, танцює та співає на цвинтарі.

В інтерв'ю йшлося в тому числі про те, як це бути дочкою «можливо, найбільш культової жінки в історії поп-музики», як висловлюється автор статті. Щоправда, коли йдеться про Мадонну, Лурдес стає обережнішим у висловлюваннях – зазначає журналіст. Можливо, зауважує Tne Cut, Лурдес отримувала від матері догани через попередні інтерв'ю: так, Vanity Fair одного разу випустив матеріал із заголовком про те, що, за словами Леон, Мадонна «цілком контролює її життя».

У розмові з The Cut Лурдес каже, що її дитинство складно назвати нормальним, а після закінчення школи вона взагалі захотіла піти у тінь, бо відчувала на собі надто пильну увагу публіки. Але в результаті Лурдес все одно опинилася у шоу-бізнесі.

Лурдес не хоче, щоб її порівнювали з матір'ю або вважали, що без знаменитої сім'ї вона нічого не досягла б. «Хочу відчувати, що заслужила на це, а не отримала просто так, – каже Леон. – Зіркові діти зазвичай просто кошмар, батьки вчили мене бути вищим за це». Батько Лурдес – зірковий фітнес-тренер та актор Карлос Леон, вона часто проводить з ним час на тренуваннях.

Раніше «Главком» писав, що дочка Мадонни Лурдес Леон знялася разом зі співачкою Ріанною у новій кампанії її білизняного бренду Savage x Fenty.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: