Неподалік Санкт-Петербурга Бред Пітт виставив скульптури бійні та прострелених будинків

Голівудський актор приїхав на відкриття виставки
фото з відкритих джерел

Зірковий актор дебютував як скульптор на виставці у Фінляндії

У невеликому фінському місті Тампере раптом показали виставку скульптур голлівудського актора Бреда Пітта. Роботи виставили у художньому музеї Сари Хілден у рамках великої виставки британського художника Томаса Хаусаго.

Володар «Оскара» почав ліпити після розставання з Анджеліною Джолі, яка подавала на чоловіка заяви до ФБР, нацьковувала з дітьми і відсуджувала права на них, хотіла забрати бізнес. Саме тоді актор почав працювати по 15 годин на день у студії Хаусіго. При цьому Пітт підкреслював, що це не хобі, а особливий вид спорту для нього, щось на кшталт трудотерапії: одиночний, дуже тихий і тактильний.

У Фінляндії показали дев'ять робіт артиста, серед них гіпсове панно із зображенням перестрілки, а також серія силіконових та дерев'яних скульптур, арт-об'єктів у вигляді будинків, кожен із яких прострілений патронами різного калібру.

«Для мене це самоаналізм, – пояснив актор в інтерв’ю фінській телекомпанії. – Я маю на увазі пошук моїх помилок у стосунках, місць, де я оступився. В мені це з'явилося через те, що я називаю «радикальною інвентаризацією себе». Це означає бути реально чесним із собою та думати про всіх, кого я образив, вчинивши неправильно».

Зброя є частиною життя Пітта як на екрані, так і за його межами. Він зіграв убивцю у своєму останньому фільмі «Швидше за кулю», він і його колишня дружина Анджеліна Джолі також колись зробили собі на замовлення пістолети.

Російська преса радісно повідомляє, що Бред Пітт знаходиться зовсім недалеко від їх Санкт-Петербургу. Але не пишуть, що знаменитий актор погидує заїхати в гості, і їм до нього ніяк – Фінляндія різко скоротила видачу туристичних віз росіянам.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: