Батько року. Марк Цукерберг зробив донькам сукні на 3D-принтері

фото з відкритих джерел

У коментарях зібралися дизайнери, які пропонують Цукербергу співпрацю

Марк Цукерберг, засновник соціальної мережі Facebook та батько трьох чарівних доньок – Максими, Августи та Аурелії, захопився 3D-друком. І зараз опублікував фото перших суконь, створених для дочок своїми руками на 3D-принтері.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mark Zuckerberg (@zuck)

«Я люблю щось будувати і нещодавно почала конструювати та друкувати сукні на 3D-принтері разом із дівчатками. Ось кілька проектів за останній місяць… (і так, мені довелося навчитися шити)», – повідомив Цукерберг.

На фото дві старші дочки підприємця у вбраннях, створених їхнім батьком. З огляду на те, що це перші спроби, результат вражає. Одне плаття, ніби зібране з пластин, а інше, ніби пов'язане товстими нитками. У коментарях вже порівнюють твори програміста з легендарними сукнями-кольчугами Пако Рабана.

А голова модного департаменту Інстаграм Єва Чен написала: «Та це ж готовий образ для Met Gala!» Як відомо, Met Gala – щорічний благодійний бал Інституту Костюма. Потрапити туди мріє кожна американська зірка, адже це найголовніша вечірка світу моди. І доньки Марка Цукерберга, здається, мають всі шанси отримати заповітне запрошення.

У коментарях також зібралися дизайнери, які пропонують Цукербергу співпрацю. Здається, і сам він залишився задоволений експериментом і отримав масу вражень, принаймні відповідав у коментарях на запитання передплатників про те, які матеріали використав, який принтер тощо.

Читайте також: Єдина дочка короля Люксембургу повінчалася з коханим: фото та відео із закритої церемонії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: