73-річна Віра Вонг похизувалася перед камерою у купальнику

фото з відкритих джерел

Дизайнерка любить викладати в соцмережу свої знімки

Знаменита дизайнерка весільних суконь Віра Вонг опублікувала в соцмережі сміливі світлини у білосніжному купальнику. Свій образ 73-річна американка доповнила короною, сонцезахисними окулярами і яскравими червоними черевиками. «Ранок після Нового року. Кава біля басейну», – підписала знімки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vera Wang (@verawang)

Дизайнерка любить викладати в соцмережу свої знімки. І хоча заздрісники пліткують, що фото Віри нещадно обробляються у фотошопі, треба визнати: виглядає американська знаменитість пречудово.  

Віра Вонг відома тим, що створює весільні сукні для знаменитостей. Серед її клієнток дизайнерка Вікторія Бекхем, співачка Авріл Лавін, акторки Дженніфер Лопес та Шерон Стоун, а також американська модель Кім Кардаш'ян. Весільні сукні від Вонг часто фінурують у фільмах і серіалах. Про особисте життя дизайнерки відомо небагато. Після 40 років вона народила двох дітей. Нині вже має онуків.

Раніше «Главком» писав, що 89-річна зірка «Династії» Джоан Коллінз захопила шанувальників світлиною в купальнику. Знімок, на якому зірка серіалу «Династія» позує в басейні в компанії чоловіка Персі Гібсона, який молодший за неї на 32 роки, опубліковано на сторінці знаменитості в соціальних мережах. Шанувальники в соцмережах завалили актрису компліментами в коментарях, зазначивши, що вона виглядає, як ровесниця свого чоловіка.

Тим часом ще одна голлівудська діва, 50-річна колумбійська актриса Софія Вергара показала відверте фото у купальнику. Знімком вона теж поділилася у соціальних мережах. Софія позувала у дзеркалі у чорному бікіні. Шанувальники пишуть у коментарях: «Вона сексуальна для 20-річної, а їй загалом 50?!», «Фігура – просто бомба», «Я не знала, що їй 50 років! Просто шок».

Читайте також: Наомі Кемпбелл виклала в мережу рідкісні фото з дочкою

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: