66-річна Саманта зі «Сексу у великому місті» показала молодшого на 20 років бойфренда

Про свого бойфренда актриса говорити не любить
фото з відкритих джерел

Кім Кеттролл та Рассел Томас відвідали премію Glamour «Жінка року»

Зірка «Сексу у великому місті» Кім Кеттролл та її бойфренд Рассел Томас разом відвідали церемонію вручення премії «Жінка року-2022 Glamour» у Лондоні та вийшли на червону доріжку. Пара рідко з’являється разом на офіційних заходах.

Кім Кеттролл та її коханий, педагог з ораторської майстерності Рассел Томас, вперше з'явилися разом на публіці у 2017 році. З бойфрендом, який молодший за неї на 20 років, актриса разом вже шість років. Раніше Кім Кеттролл тричі була одружена, дітей у неї немає.

Про свого бойфренда актриса говорити не любить. Лише в інтерв'ю журналу Glamour у квітні 2018 року Кім розповіла про них із Расселом знайомство: «Рассел і я зустрілися на ВВС, він тоді працював на цьому телеканалі. Ми одразу сподобалися один одному. Потім він підписався на мене у Twitter і написав мені в особисті повідомлення, а я відповіла. Наше знайомство і спілкування, що зав'язалося, вийшло досить у сучасному стилі, це було просто і так легко… Так, я правда закохана в нього. Він дуже добрий, класний хлопець».

Слід зазначити, що любов і підтримку в особі Рассела Кім знайшла всього за кілька місяців до трагічної загибелі її брата Кріса Кетрола. Тоді вона звернулася до передплатників допомогти у пошуках зниклого брата, але невдовзі повідомила, що його знайдено мертвим. Йому було 55 років.

Читати також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: