17 кімнат та королівський люкс: стало відомо, як живе Роналду в Дубаї

фото з відкритих джерел

37-річний футболіст оселився в одному з найкращих люксів Дубаї

Легендарний футболіст «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду, який підписав контракт із маловідомим клубом «Аль-Наср» у професійній лізі Саудівської Аравії з пакетом на суму понад 400 мільйонів фунтів стерлінгів, зупинився у одній з найвищих будівель у країні – Вежі Королівства. Про це пише Daily Mail.

Гігантський номер в готелі Four Seasons – один із найкращих у 99-поверховому будинку. Номер займає два поверхи та включає вітальню, особистий кабінет, їдальню та медіазал. 17 кімнат зайняли його сім'я, друзі та служба безпеки. На вечерю португальська зірка з родиною зможе насолодитися стравами з Китаю, Японії, Індії та Близького Сходу, виготовленими зі свіжих інгредієнтів на замовлення.

Вартість номеру навіть не вказана на вебсайті і його необхідно бронювати в приватному порядку. За деякими оцінками, Роналду заплатить за проживання понад 250 000 фунтів стерлінгів, доки шукатиме постійне житло.

Нагадаємо, 37-річний португалець після непростого прощання з Манчестер Юнайтед не зумів знайти собі новий клуб у Європі, тож був змушений обрати екзотичний варіант: Роналду підписав контракт з аравійським клубом.

Читайте також: Російський актор Артур Смольянинов заявив, що пішов би воювати на стороні України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: